6. Nov Sinus – Sinus 40 år!

Scenen på Sinus har vært Bodø Big Bands faste øvingssted samtlige 40 år Sinus har eksistert. Gjennom skiftende bandbesetninger og skiftende klubbadresser. Fra Sjøgata til Gustav Moe-gården og til nåværende plassering i Stormen konserthus fra november 2014. Bodø Big Band har vært med på alle flyttingene, og øver på Sinus hver eneste mandagskveld sesongen gjennom, takket være et gnistrende godt samarbeid med kulturkontoret i Bodø kommune. 

Når Sinus nå fyller 40 er det dermed en perfekt anledning for storbandet til å hylle jubilanten med en konsert på vår favorittdag, nemlig mandag! 

Når man feirer «runddag» ser man ofte både bakover og fremover. Derfor har Bodø Big Band invitert inn som solister noen av de som var sentrale i 1980-årenes Bodø Big Band i Sinus’ første år, nemlig Henning Gravrok saxofoner, samt Kjell Andreassen og Eva Trones på vokal. Disse var sammen med blant andre Terje Nilsen og June Korneliussen viktige frontfigurer for Bodø Big Band gjennom 80 og 90-tallet. 

Denne kvelden skal vi mimre tilbake sammen med dem, men også by på et nytt navn i Bodø Big Bandsammenheng, nemlig det unge sangstjerneskuddet Thea Meyer, som denne kvelden opptrer for første gang med storbandet.  Tidligere i høst opptrådte hun på Parken foran 10 000 publikummere som gjestesolist med Madrugada. Her kan hun høres på en litt mindre scene på Sinus riktignok, men med et mye større band, nemlig Bodø Big Band med sine 20 velspillende musikere i ryggen. Velkommen til en veldig hyggelig konsert på storbandets hjemmebane. Gratulerer Sinus!

Medvirkende 
Bodø Big Band
Henning Gravrok – saksofoner
Eva Trones – vokal
Thea Meyer – vokal
Eline Enger – vokal
Roger Johansen – musikalsk leder

Når: 
Mandag 6. november 2023 klokken 19:00  

Hvor: 
Sinus, Stormen Konserthus