6. Juni Sinus – Konsert

Denne kvelden har Bodø Big Band invitert vokalstjernen Adam Douglas til Bodø for sammen å levere et forrykende liveshow på Bodø Jazz Open.

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin’ Wolf og Ray Charles’ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk, og med sin utrolige stemmekontroll og innlevelse berører Douglas hjertene til de som lytter. Etter seieren i Stjernekamp på NRK i 2017 sang Adam Douglas seg virkelig inn i hjertene til det norske folk! Året etter slapp han det kritikerroste albumet «The Beauty & The Brawn» og har siden turnert land og strand rundt. I 2021 tok han med seg en Spellemannpris for sin tredje fullengder «Better Angels».

Bodø Big Band har har fylt konsertlokaler til siste plass en rekke ganger på Bodø Jazz Open, sammen med navn som Nils Landgren, Odd Rene Andersen og Maria Haukaas Mittet. Nå skal en av musikknorges aller største stemmer, fronte vårt eget storband for første gang. Inspirert av soulmusikkens største stjerner får vi høre personlige tolkninger både av legendariske funk- og soulhits fra hjemlandet, og egne låter.

Med et band som puster han i nakken og aldri lar ham hvile, med kor på en side og blåserekke på den andre, kan ikke dette bli annet enn episk!

Eller «one for the books» som man ville sagt i Amerika der denne musikken kommer fra!

Medvirkende 
Adam Douglas – vokal 
Bodø Big Band
Charlotte Wergeland – kor 
Thale Krogtoft Jensen – kor 
Roger Johansen – musikalsk leder

Konserten er en del av Jazzfest på Quality Hotel Ramsalt hvor også Magnolia Jazzband spiller klokken 21:00.

Billetten gjelder hele kvelden på Ramsalt.

Når: 
Lørdag 4. februar 2023 klokken 22:30.  
        Dørene åpner klokken 20:00.  
        Magnolia Jazzband spiller klokken 21:00.

Hvor: 
Quality Ramsalt Hotel, konsertsal 2. etg.