27. Januar Ramsalt – Odd René Andersen

Kjære publikum, konserten med Bodø Big Band og Stjernekampvinner Odd René Andersen lørdag 27. januar 2024 er allerede utsolgt. Dersom det er ekstra billetter tilgjengelig vil dette bli annonsert så snart som mulig!

Det er blitt en tradisjon med en helaftens jazzfest på Quality Ramsalt Hotel. I 2024 blir dette åpningsfesten for Bodø Jazz Open. Bli med når Bodø Big Band spiller opp til fest med Stjernekampvinner Odd René Andersen og andre gjester.

Norges beste soulsanger har dere sett på NRK1 i beste sendetid hver lørdag hele denne høsten. Stjernekamp på TV er stas. Men, musikk er jo fremdeles mest stas live. På åpningsfesten til Bodø Jazz Open er vokalsjefen over alle sjefer Odd René Andersen tilbake i Bodø for å soule Bodø Big Band til ny pers! 

Her kommer som perler på en snor de feteste låtene av Ray Charles, Stevie Wonder, Michael Jackson, Lionel Ritchie, Paul Simon og ikke minst et par av Odd Renes egne låter!

Med i denne musikalske festkaramellen finner vi også toppvokalistene Charlotte Wergeland og Thale Krogtoft Jensen som korister, sammen med et partyklart Bodø Big Band under ledelse av Roger Johansen, mannen som har løftet Bodø Big Band til noe helt ekstraordinært de siste årene. 

Dette blir en funky festkaramell du ikke vil gå glipp av. 

(Psst: Konserten markerer også at det er 10 år siden Roger Johansen tok over storbandet. Mye å feire på en sånn kveld!? Ja definitivt!)
Tør du å sitte hjemme denne lørdagen? Ikke gjør det!

– Vi sees på Ramsalt! Billetter i salg nå.

Fotograf: Jonathan Kise

Medvirkende 
Odd Rene Andersen – vokal 
Bodø Big Band 
Roger Johansen – musikalsk leder
+++

Hvor: 
Quality Ramsalt Hotel, konsertsal 2. etg.

Når: 
Lørdag 27. Januar 2024 klokken 20:00.  
…mer informasjon kommer!