16. des Sinus – Julekonsertene

«Everything broken needs a song that heals it again.»

Soetkin Baptis

Sangens kraft er utrolig sterk. Derfor er det en stor glede å meddele at nettopp sangstjernen fra Belgia er årets hovedgjest på Bodø Big Bands julekonsert, sammen med sin faste pianist Sveinar Aase. Ingen går uberørt hjem etter å ha opplevd Soetkin Babtist live. Hennes tekstformidling er gripende; hun er en fantastisk vokalist med ekte tilstedeværelse og unik formidlingskraft.

For endel år tilbake var Soetkin gjest på tre låter på storbandets julekonsert. Tiden sto stille, man kunne høre en knappenål falle på et utsolgt Sinus. Umiddelbart etter konserten og i dagene som fulgte, kom det unisone krav fra både bandets musikere og fra publikum: – Dette var utrolig! Vi vil ha mer! Vi vil ha en hel kveld med henne!

Sånt skal man lytte til. Lørdag 16. desember står hun på Sinus igjen. Med sin fantastiske akkompagnatør Sveinar Aase og med Bodø Big Bands 20 musikere i ryggen. Det er duket for en julemusikalsk festkaramell, en helaften under ledelse av Roger Johansen.

Resten av året turnerer Soetkin på de store scenene i Europa. Hun har representert Belgia i Eurovision Song Contest, men denne kvelden kan hun altså oppleves i Bodø. Sammen med Bodø Big Band vil Soetkin denne kvelden synge de fineste låtene. Noen veldig kjente og noen mindre kjente julehits. Noen triste sanger som innbyr til ettertanke, samt sanger som rett og slett lager fest og god stemning. Noen av de kjente amerikanske klassikerne kommer, samt sanger av legender som Tom Waitz og Joni Mitchell, for å nevne noen.

Førjulstiden rommer hele spekteret av følelser. Noen gruer seg til jul, andre gleder seg. Denne kvelden vil det bli servert musikalske godbiter til både trøst og glede.

Denne konserten vil du ikke gå glipp av. Du har godt av den.

Velkommen skal du være!

Medvirkende 
Soetkin Baptist – vokal
Sveinar Aase – tangentene
Roger Johansen – musikalsk leder

NB ! Det er to konserter denne kvelden, kl 1900 for sittende publikum, kl 2130 er det primært ståplasser, noen få sitteplasser.

Når: 
Lørdag 16. desember
Første konsert: kl. 19:00
Andre konsert: kl. 21:30

Hvor: 
Sinus, Stormen konserthus